Panorama reis 1

Beleef Thailand

12-daagse auto rondreis

Bangkok - Cha-Am/Hua Hin - River Kwai - Ayutthaya - Khao Yai - Pattaya/Jomtien - Bangkok

Een comfortabele rondreis voor een mooie beleving van Thailand met een perfecte combinatie van steden, cultuur, natuur en strand. In korte tijd ziet u veel hoogtepunten van het land. Uw reis begint in de bruisende hoofdstad Bangkok met zijn prachtige paleizen en tempels. Vervolgens brengen we u naar de kleurrijke drijvende markt en de populaire badplaats Cha-Am of Hua Hin, met in de nabije omgeving mooie nationale parken. U ontdekt de aangrijpende historie en het natuurschoon bij de River Kwai. In het Werelderfgoed Ayutthaya ontdekt u het glorierijke verleden en het Khao Yai Nationaal Park is het bekendste wildpark en natuurreservaat van Thailand. . Op het strand van Pattaya of Jomtien kunt u genieten van zon, zee en strand en alle indrukken die u tijdens de reis heeft opgedaan nog eens op u laten inwerken. Uw rondreis eindigt in Bangkok. Een ware ontdekkingsreis!

HOOGTEPUNTEN

*Bangkok: Grand Palace en klongtour

*Phetchaburi: Phra Nakhon Khiri Historical Park.

*Strand Cha-Am of Hua Hin

*Khao Sam Roi Yod National Park: Phraya Nakhorn grot

*Kuiburi National Park: olifanten spotten

*Nakhon Pathom: Phra Pathom Chedi

*Kanchanaburi: River Kwai brug, Erebegraafplaats

*River Kwai: Erawan waterval, Hellfire Pass Memorial

*Ayutthaya Historical Park

*Khao Yai National Park

*Strand Pattaya of JomtienKlik en zoom om meer van de bovenstaande kaart te zien.

Dag 1: Bangkok (ca. 40 km)

Na aankomst op de luchthaven van Bangkok wordt u hartelijk verwelkomd door uw gids en volgt de transfer naar het centraal gelegen hotel. U verblijft 2 nachten in de fascinerende metropool Bangkok.

Dag 2: Bangkok - stadstoer

In de oude binnenstad brengt u een bezoek aan het schitterende Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha. De pracht en praal van het enorme complex is oogverblindend. Aansluitend maakt u een verfrissende boottocht over de brede ‘River of Kings’ en door de smalle ‘klongs’ van het stadsdeel Thonburi. U passeert hierbij o.a. de majestueus aan de rivieroever gelegen Wat Arun, de 'Tempel van de Dageraad' en het Royal Barge Museum met de gouden koninklijke sloepen. De middag is ter vrije besteding.

Dag 3: Bangkok - Damnoen Saduak - Phetchaburi - Cha-Am/Hua Hin (ca. 220 km)

In de plaats Damnoen Saduak vaart u naar de kleurrijke drijvende markt. Een bijzonder fotogeniek schouwspel. Nabij de plaats Phetchaburi bezoekt u het prachtige Phra Nakhon Khiri Historical Park. Het 19e eeuwse paleiscomplex van koning Rama IV is gelegen op de heuvels van Khao Wang. Vervolgens rijdt u naar de geliefde badplaats Cha-Am of Hua Hin waar u 2 nachten verblijft in een mooi nabij het strand gelegen resort.

Dag 4: Cha-Am/ Hua Hin – Khao Sam Roi Yod en Kuiburi Nationaal Park – Cha-Am/Hua Hin (ca. 160 km)

In het Khao Sam Roi Yod Marine National Park, een prachtig landschap van kalksteenformaties, mangrovebossen, zoetwatermoerassen en stranden, maakt u per vissersbootje een tocht door de mangrove naar een rustig strandje. Hier kunt u de Prayanakorn grot bezoeken. De pittige klim naar de grot is de inspanning zeker waard. U wordt beloond met een schitterend uitzicht op de grot waarin u afdaalt. Na de lunch in een lokaal restaurant maakt u in de namiddag/vooravond per safari auto een tocht in het Kuiburi National Park, de beste plek in Thailand voor het spotten van wilde olifanten. In de avond keert u terug naar het hotel.

Dag 5: Cha-Am/Hua Hin - Nakhon Pathom - Kanchanaburi - River Kwai (ca. 160 km)

In de plaats Nakhon Pathom bezoekt u de Phra Pathom Chedi. De chedi (stupa) domineert de stad en is met een hoogte van 120 m de hoogste boeddhistische stoepa ter wereld. Na de lunch bezoekt u in de plaats Kanchanaburi de Brug over de Kwai rivier. Aansluitend rijdt u naar uw in de jungle en aan de rivier gelegen accommodatie. U verblijft 2 nachten in de River Kwai Jungle Rafts of The Floathouse River Kwai. In de avond heeft u een diner.

Dag 6: River Kwai - Erawan waterval en Hellfire Pass - River Kwai (ca. 180 km)

Te midden van het groen van het Erawan National Park stort de schitterende waterval zich omlaag in schaduwrijke poelen waar u kunt zwemmen in het kristalheldere water. Het park biedt tevens de mogelijkheid om via een mooi, maar steil pad langs de watervallen omhoog te klimmen. Na de lunch in een lokaal restaurant maakt u een wandeling over de Hellfire Pass Memorial trail. In de avond heeft u wederom een diner

Dag 7: River Kwai - Ayutthaya Historical Park - Khao Yai (ca. 220 km)

In de plaats Kanchanaburi bezoekt u de erebegraafplaats en het Thailand-Burma Railway Center Museum. Aansluitend rijdt u naar Ayutthaya, de voormalige hoofdstad van Siam, voor een bezoek aan het wereldberoemde Ayutthaya Historical Park, vermeld op UNESCO's Werelderfgoederenijst. Na de lunch in een lokaal restaurant rijdt u naar het nabij de ingang van het Khao Yai Nationaal Park gelegen resort, waar u 2 nachten zult verblijven..

Dag 8: Khao Yai Nationaal Park

U bezoekt het Khao Yai National Park, het bekendste wildpark en natuurreservaat van Thailand. U volgt de hoofdroute door het park, stopt bij uitzichtpunten, het park hoofdkwartier en maakt wandelingen naar de Heo Suwat en Heo Narok waterval. Langs de weg ziet u o.a. exotische vogels, herten en apen die soms nieuwsgierig op voorbijgangers zitten te wachten! Een eenvoudige lunch is inbegrepen.

Dag 9: Khao Yai - Pattaya/Jomtien (ca. 295 km)

Na het ontbijt in het hotel rijdt u naar uw de gezellige badplaats Pattya/Jomtien

Naar keuze verblijft u 2 nachten in Pattaya of Jomtien in een nabij het strand gelegen hotel

Na aankomst in het hotel gaan onze gids en chauffeur terug naar Bangkok.

Dag 10: Pattaya/Jomtien

U heeft een hele dag ter vrije besteding en kunt genieten van het strand, de zon en de zee.

Dag 11: Pattaya/Jomtien - Bangkok (ca. 150 km)

Vandaag heeft u een transfer naar Bangkok waar u 1 nacht verblijft in een centraal gelegen hotel.

Dag 12: Bangkok

Deze rondreis eindigt op dag 12 waarop u terug gebracht wordt naar de luchthaven van Bangkok of u kunt ervoor kiezen om deze reis uit te breiden met een van onze vele verlengingsmogelijkheden.


VERLENGEN?

Wij bieden u de mogelijkheid om uw reis te verlengen met een individuele strandvakantie in Centraal Thailand in bijvoorbeeld Hua Hin / Cha-Am, Pattaya / Jomtien, Koh Chang of in het zuiden van Thailand op Koh Samui, Phuket, Khao Lak of Krabi. Bekijk de vele mogelijkheden op onze website.


BIJ ONS INBEGREPEN

*11 overnachtingen

*11 x ontbijt, 5 x lunch (dag 4, 5, 6, 7, 8 ), 2 x diner (dag 5, 6)

*Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden

*Vervoer per comfortabele airconditioned auto of minivan met deskundige chauffeur

*Begeleiding tijdens programma door deskundige Engelssprekende lokale gids (dag 1 t/m 9)


OVERNACHTINGSHOTELS

Plaats - Accommodaties

2x Bangkok - Maitria Hotel Sukhumvit 18 Bangkok - 4 Stars (4/5)

2x Cha/Am of Hua Hin - Cha-Am: The Cha-Am Methavalai Hotel - 3.5 Stars (3.5/5) of Hua Hin: Loligo Resort Hua Hin - 4 Stars (4/5)

2x River Kwai - River Kwai Jungle Rafts - 3 Stars (3/5) of The Floathouse River Kwai - 4 Stars (4/5)

2x Khao Yai - The Greenery Resort - 3.5 Stars (3.5/5)

2x Pattaya of Jomtien - Pattaya: Thai Garden Resort - 4 Stars (4/5) of Jomtien: Jomtien Palm Beach Resort & Hotel - 4 stars(4/5)

1x Bangkok - Maitria Hotel Sukhumvit 18 Bangkok - 4 Stars (4/5)


WIJZIGINGEN

Soms zijn, als gevolg van plaatselijke omstandigheden - het weer, de conditie van de wegen – kleine wijzigingen in het programma noodzakelijk en moet de route, het programma of accommodatie worden aangepast of veranderd. De intentie van de tour blijft ten allen tijde gehandhaafd.


Prijzen zijn per persoon en op aanvraag.

Cha-Am - The Cha-Am Methavalai Hotel

Hua Hin - Loligo Resort Hua Hin

Khao Sam Roi Yod - Prayanakorn grot

Elephants at Kuiburi National Park

Nakhon Pathom - Phra Pathom Chedi

River Kwai - Hellfire Pass Memorial

Ayutthaya Historical Park

Khao Yai NP - Heo Narok waterval

Pattaya - Thai Garden Resort

Jomtien Palm Beach Resort & Hotel