Bangkok Explorers

BANGKOK EXPLORERS (halve dag - hele dag - avond tours)

Bangkok en haar directe omgeving hebben zeer veel bezienswaardigheden waar superlatieven te kort schieten. We hebben verschillende attracties gerangschikt en bijeengebracht in een aantal zeer gevarieerde thematische tours van een halve of hele dag of avond tour.

Deze explorers worden dagelijks uitgevoerd met een comfortabele auto of minibus, per boot, per fiets, te voet, per trein of ander openbaar vervoer. Sommige tours worden uitgevoerd in internationaal gezelschap en zijn inclusief vervoer vanaf uw hotel. De tours zijn gemakkelijk te combineren tot een meerdaags arrangement.

Explorers op de Chao Phraya rivier en de klongs

Een aangename en indrukwekkende manier om de vele bezienswaardigheden van Bangkok en haar omgeving te ontdekken, is inschepen voor een cruise op de Chao Phraya rivier. Vanaf de rivier en daarmee verbonden klongs (kanalen) krijgt u een goed beeld van Bangkok en ziet u duidelijk dat het een stad is waar Oost en West, authentiek en modern samenkomen. Vooral ’s avonds is het een pracht gezicht om vanaf de rivier de vele verlichte monumenten te aanschouwen. Vanaf Bangkok kunt u ook een cruise maken naar de op ca. 80 km. stroomopwaarts gelegen voormalige hoofdstad Ayutthaya. Explorer 1 wordt uitgevoerd op privé basis. Explorer 2 en 3 in internationaal gezelschap. Alle tours zijn inclusief transfers

*Bangkok Explorer 1: Thonburi Klongs, Tempel van de Dageraad en Koninklijke sloepen - halve dagtour / prive tour

*Bangkok Explorer 2: Exclusieve Dinercruise - avondtour / in internationaal gezelschap

* Bangkok Explorer 3: Ayutthaya (per airconditioned touringcar en cruiser) - hele dagtour / in internationaal gezelschap

Explorers in Bangkok en haar directe omgeving

Bangkok en haar directe omgeving staan met name bekend om haar pracht van Koninklijke paleizen en gouden tempels, authentieke en kleurrijke markten, culturele en culinaire belevenissen, een rijke maar ook aangrijpende historie, en een indrukwekkende natuur.

Explorers 4, 5, 7, 8 en 9 worden op privé basis uitgevoerd. Explorer 6 wordt uitgevoerd in internationaal gezelschap

*Bangkok Explorer 4: Paleizen en Tempels - hele dagtour / prive tour

*Bangkok Explorer 5: Bangkok treintour - hele dagtour / prive tour

*Bangkok Explorer 6: Cursus Thais koken - halve dagtour / in internationaal gezelschap

*Bangkok Explorer 7: Drijvende Markt en River Kwai - hele dagtour / prive tour

*Bangkok Explorer 8: Bang Krachao eiland - halve dagtour / prive tour

*Bangkok Explorer 9: Bang Krachao eiland en Koh Kret eiland - hele dagtour / prive tour

Explorers per fiets in Bangkok

Fietsen in een stad met 5 miljoen auto's? Het is mogelijk! U verkent op oer-Hollandse wijze de vele kleurrijke gezichten van de metropool en maakt op sportieve wijze kennis met 'het echte Bangkok'. We bieden 4 prachtige fietstochten van een halve of hele dag door met name Thonburi, Chinatown en het meest zuidelijke district van Bangkok, met een weelderig groen landschap en rivieren met de skyline van Bangkok op de achtergrond. Je wordt bij elke fietstocht opgehaald bij je centraal gelegen hotel in Bangkok en aan het einde van de tour teruggebracht.

*Bangkok Explorer 10: Fietstour Authentiek Bangkok - 3-uur ochtend of middag / in internationaal gezelschap

*Bangkok Explorer 11: Fietstour Sfeervol Bangkok@Night - 3-uur avond / in internationaal gezelschap

*Bangkok Explorer 12: Fietstour Colors of Bangkok - halve dagtour / in internationaal gezelschap

*Bangkok Explorer 13: Fietstour Bangkok Paradise - hele dagtour / in internationaal gezelschap