Tours

Ontdek Thailand met ons.

Met zijn uitgebreide en gevarieerde aanbod aan reizen maakt Buro Thailand het mogelijk in Thailand uw dromen werkelijkheid te laten worden. U kunt een reis uit ons programma boeken of geheel op maat laten samenstellen. Wilt u in een stad of aan het strand verblijven, van de rust genieten, individueel of in groepsverband reizen, of een combinatie van deze mogelijkheden, met Rowaco Asia Travel heeft u de specialist aan uw zijde voor een onbezorgde en perfect verzorgde Thailand vakantie. Neem gerust contact met ons op.

Wij kunnen aanbieden

Accommodaties

Wij bieden u een ruime keuze en grote verscheidenheid aan 3*-4*-5* - sterren accommodaties in geheel Thailand. Naast de vraag aan luxe hotels zien we ook steeds meer vraag naar boutique en kleinschalige accommodaties met persoonlijke service in de stad tot mooie comfortabele lodges in de meest prachtige natuur. De vele strandbestemmingen en strandhotels in Thailand nodigen uit tot een langer verblijf.

Stadspakketten: Bangkok en Chiang Mai

Om u de eerste dagen van uw verblijf in Bangkok en Chiang Mai op weg te helpen, bieden wij stadspakketten aan gebaseerd op enkele van onze hotels. Verlenging van uw verblijf is uiteraard mogelijk.

Explorers: halve dag - hele dag - avond tours

In onze explorers in Bangkok en Chiang Mai hebben wij verschillende bezienswaardigheden bijeengebracht in een aantal gevarieerde thematische hele en halve dag tours. Deze explorers worden dagelijks uitgevoerd met een comfortabele auto of minibus, per boot, per fiets, te voet, per trein of ander openbaar vervoer. Sommige tours zijn in internationaal gezelschap en zijn inclusief vervoer vanaf uw hotel. De tours zijn gemakkelijk te combineren tot een meerdaags arrangement. Naast het bezichtigen van de vele bezienswaardigheden is ook fietsen in Thailand de laatste jaren steeds populairder geworden. Wij bieden prachtige fiets explorers in Bangkok en Chiang Mai.

Minitrips: korte meerdaagse tours inclusief overnachtingen

Zowel vanuit Bangkok als vanuit Chiang Mai biedt Buro Thailand een aantal gevarieerde korte meerdaagse excursies inclusief overnachtingen aan. Deze minitrips worden dagelijks vanuit Bangkok en Chiang Mai uitgevoerd per comfortabele auto of minivan. De minitrips worden uitgevoerd op prive basis. Sommige minitrips worden uitgevoerd in een internationaal gezelschap.

Vanuit Bangkok maakt u deze minitrips onder andere naar de bekende River Kwai, de oude hoofdstad Ayutthaya en nabijgelegen nationale parken. Vanuit Chiang Mai kunt u minitrips boeken naar onder andere Lampang, Mae Hong Son en naar Chiang Rai en de Gouden Driehoek

Actieve en avontuurlijke tours

De jungle van met name Noord-Thailand en Zuid-Thailand is uitermate geschikt voor talrijke actieve en avontuurlijke arrangementen. Wij bieden onder andere

-Chiang Mai: Avontuurlijke jungle trektochten

Vanuit Chiang Mai en in de prachtige natuur van het noorden van Thailand bieden wij avontuurlijke trektochten aan met verblijf bij de bergstammen. Deze arrangementen worden in een internationaal gezelschap of op privebasis uitgevoerd.

-Khao Sok: Avontuurlijke arrangementen

In het zuiden van Thailand bieden wij vanuit Khao Lak, Phuket, Krabi, Surat Thani of Koh Samui arrangementen naar de tropische regenwouden van het Khao Sok National Park. Deze arrangementen worden in een internationaal gezelschap uitgevoerd.


Rondreizen

-Discovery Tours

Met onze Discovery Tours maakt u op een comfortabele manier kennis met de meest interessante regio's en bezienswaardigheden van Thailand. U reist op privé basis, dus zonder dat er vreemden bij komen. De tours worden uitgevoerd in personenauto's of minibusjes met airconditioning, een privéchauffeur en een Engelssprekende lokale gids. Soms zijn er onderdelen in de reis opgenomen die in een internationaal gezelschap worden uitgevoerd, De tours eindigen in strategisch gelegen plaatsen die uitstekende logistieke verbindingen bieden met overige delen van het land per vliegtuig, trein, bus en boot. Verlenging met een aantal losse overnachtingen in de door ons aangeboden hotels is uiteraard ook mogelijk. Alle tours zijn eenvoudig te combineren.

-Panorama rondreizen

In onze panorama rondreizen bieden wij u gevarieerde complete priverondreizen waarbij we alles voor u geregeld hebben. U wordt op de luchthaven bij aankomst opgehaald door een prive transfer en aan het einde van de reis weer naar de betreffende luchthaven gebracht. Deze tours worden uitgevoerd in uitstekende airconditioned personenauto’s of minivans met een deskundige Thaise chauffeur en een deskundige Engelssprekende Thaise gids. Soms zijn er onderdelen in de reis opgenomen die in een internationaal gezelschap worden uitgevoerd


Strandvakanties en Eilandhoppen

Als u ooit gedroomd heeft van een vakantie op paradijselijke eilandjes en het verkennen van de omringende onderwaterwereld, zijn onze comfortabele, avontuurlijke eilandhoppen en snorkel arrangementen in de wateren van zowel de Golf van Thailand als de Andaman Zee echt voor u gemaakt

Maatwerk – stel uw eigen reis samen

U kunt nagenoeg onbeperkte combinaties maken met onderdelen uit ons bovengenoemde uitgebreide aanbod aan accommodaties, explorers, minitrips, discovery tours en panorama rondreizen. Wilt u ondanks ons aanbod op deze website toch in een ander hotel verblijven of geheel andere arrangementen en onderdelen aan uw reis toevoegen dan helpen wij u graag daarbij, net zolang totdat uw droomreis geheel naar wens is.