Hmong Hilltribe Lodge


Chiang Mai Minitrip 1

Chiang Mai Minitrip 1: Mae Sa Vallei & Hmong Hilltribe Lodge

2 dagen / 1 nacht - prive tour

Geniet van twee avontuurlijke dagen in de prachtige natuur ten noorden van Chiang Mai. U brengt een bezoek aan de Mae Sa vallei, de botanische tuinen en orchideeen verzamelingen van de Queen Sirikit Botanic Gardens, gaat op avontuur in het Thaise regenwoud en ziet mooie Mae Sa waterval. Te midden van de jungle en met uitzicht op de rijstvelden biedt de De Hmong Hilltribe Lodge u een unieke kans om op een comfortabele manier de traditionele Hmong-cultuur te ervaren.

Inbegrepen hoogtepunten:

*Mae Sa vallei *Queen Sirikit Botanical Gardens *Zipline avontuur *Hmong Hilltribe Lodge *Mae Sa watervallen

Dag 1: Chiang Mai – Mae Sa vallei - Hmong Lodge (ca. 40 km)

U wordt opgehaald bij uw hotel in Chiang Mai. In de prachtige Mae Sa vallei bezoekt u de Queen Sirikit Botanic Gardens, met een grote verscheidenheid aan orchideeen en overige flora. Vanaf de canopy walkway heeft u een mooi uitzicht over het weelderig beboste berglandschap. Aansluitend beleeft u in het regenwoud een sensationeel, maar veilig avontuur. Gehuld in een stevig tuigje wordt u vastgeklonken aan strak gespannen kabellijnen tussen de bomen en geniet u van panoramische uitzichten terwijl u door de lucht van het ene naar het andere punt zweeft. Professionals staan u permanent bij om uw veiligheid te garanderen. U verblijft in de Hmong Hilltribe Lodge. De kamers zijn eenvoudig maar netjes ingericht en hebben een eigen badkamer. ’s Avonds kunt u in het openlucht restaurant onder de sterren genieten van een barbecue dinerbuffet en van traditionele Hmong-dans en optredens.

Dag 2: Hmong Lodge – Mae Sa Vallei - Chiang Mai (ca. 40 km)

Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd om bijvoorbeeld te zwemmen en het Hmong dorp en omgeving te verkennen. In de loop van de ochtend brengt u een bezoek aan de Mae Sa waterval in het Doi Pui-Doi Suthep Nationaal Park. U kunt heerlijk relaxen bij de diverse basins en een wandeling maken naar de top van de waterval. Er zijn 10 niveaus en elk van hen is een geweldige plek om te genieten van de omgeving. De rotspartijen en de watervallen vormen een prachtig contrast met de groene omgeving. Terug in Chiang Mai wordt u naar het hotel van uw keuze gebracht.

Bij ons inbegrepen:

-1 overnachting

-maaaltijden: dagelijks ontbijt; lunch op dag 1; diner op dag 1

-alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden (tenzij anders vermeld)

- vervoer per airconditioned auto of minivan met deskundige chauffeur

-begeleiding tijdens de reis door deskundige Engelssprekende lokale gids

Overnachtingshotels

Plaats - Accommodaties

1 x Mae Sa vallei (op 20 km ten noorden van Chiang Mai) - Hmong Hilltribe Lodge - 3 Stars (3/5)

Prijzen zijn per persoon en op aanvraag.

Quen Sirikit Botanical Gardens

Zipline Avontuur

Mae Sa waterval

Hmong Hilltribe Lodge