Avontuurlijk Khao Sok 2

Avontuurlijk Khao Sok 2: Khao Sok Avontuur & Drijvende Lodge

4 dagen / 3 nachten (in internationaal gezelschap)

1 overnachting in een bungalow; 1 overnachting op een drijvende lodge; 1 overnachting in een Tree House

Inbegrepen hoogtepunten:

*Kanotocht of bambooraft Klong Sok rivier *Rajaphrapha meer *Jungle wandeling *Grot bezoek *Khao Sok Rainforest Resort

Dag 1: Khao Lak/Phuket/Krabi/Koh Samui/Surat Thani – Khao Sok National Park

Transfer van uw hotel in Khao Lak, Phuket, Krabi, Koh Samui of vanaf het treinstation in Surat Thani naar het Khao Sok Rainforest Resort, gelegen aan de rand van het Khao Sok National Park. Na de lunch in het riverside restaurant van het resort maakt u een ca. 1-2 uur durende kanotocht of bambooraft op de Klong Sok rivier, langs indrukwekkende rotswanden en door een ‘tunnel’ van dichte jungle. In de avond is uw diner inclusief in het riverside restaurant van het resort. De geheimzinnige junglegeluiden zorgen voor een bijzondere sfeer

Dag 2: Cheow Lan Lake (Rajaphrapha meer) en verblijf op drijvende lodge

Na het ontbijt gaat u naar het mooiste meer van Zuid-Oost Azië voor een onvergetelijke tocht (in internationaal gezelschap) en 1 nacht verblijf op een drijvende lodge op het meer. U kunt hier relaxen, zwemmen in het heldere water en tuben of kanoën. Na de lunch in uw lodge maakt u o.a. een jungle wandeling en brengt een bezoek aan een indrukwekkende grot. Tijdens het diner in de lodge zorgen de geheimzinnige junglegeluiden zorgen voor een heel bijzondere sfeer.

De charme en opzet van het verblijf op het meer is om ‘één te worden met de natuur’. Derhalve verblijft u in een eenvoudig ingerichte van bamboe of hout gemaakte bungalow. Voor het toilet en een douche zijn er gedeelde faciliteiten. Er is overdag geen elektriciteit, maar er zijn in de avonduren olielampen en tevens een generator zodat u indien gewenst batterijen kunt opladen. Breng uw eigen handdoek en een zaklantaarn mee.

Dag 3: Rajaphrapha meer - Khao Sok Nationaal Park

Nadat u bent ontwaakt door het geroep van de apen en vele vogelgeluiden volgt een ontbijt op uw drijvende lodge. U kunt nog relaxen totdat een opnieuw spectaculaire boottocht door de maagdelijke Khao Sok jungle u weer naar de pier brengt. Na een lunch rijdt u terug naar het Khao Sok Rainforest Resort. De rest van de middag kunt u zelf invullen. ’s Avonds is uw diner inclusief en verblijft u vervolgens nog 1 nacht in een 'tree house' kamer, een waardige afsluiter van dit bijzondere arrangement

Dag 4: Khao Sok National Park - Khao Lak/Phuket/Krabi/Surat Thani/Koh Samui

Ontbijt in het resort. U kunt nog wat relaxen in het resort. Aansluitend heeft u een transfer naar uw hotel in Khao Lak, Phuket, Krabi, Koh Samui of het treinstation of de luchthaven van Surat Thani.

Inbegrepen:

- alle transfers per pick-up truck of airconditioned minivan

-3 overnachtingen op basis van logies/ontbijt

-lunch op dag 1, 2 en 3 ; diner op dag 1, 2 en 3

-begeleiding tijdens de reis door deskundige Engelssprekende chauffeur/ gids

-alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden (tenzij anders vermeld)


WIJZIGINGEN

Soms zijn, als gevolg van plaatselijke omstandigheden - het weer, de conditie van de wegen – kleine wijzigingen in het jungleprogramma noodzakelijk en moet de route, het programma of accommodatie soms worden aangepast of veranderd. De intentie van de tour blijft te allen tijde gehandhaafd.

Khao Sok Rainforest Resort***

Een kleinschalig laagbouw resort in een weelderig begroeide tropische omgeving.

Ligging: Rustig op slechts 5 minuten lopen van de ingang van het Khao Sok National Park

Faciliteiten: lobby/entree, restaurant met Thaise en Westerse gerechten, tropische tuin, zwembad, massage mogelijkheden, wasserijservice.

Kamers: Alle kamers bij de rivier ( bungalows) en kamers met uitzicht op het zwembad (in 2-verdiepingen tellend gebouw) hebben ruime kamers en zijn voorzien van airconditioning, TV, gratis wifi, minibar, muskietennet, toilet en douche met warm en koud stromend water en een balkon/veranda. Alle in de boom gebouwde Tree Houses zijn ruim opgezet en hebben dezelfde voorzieningen.

Drijvende Lodge/Raft House**+

Zeer sfeervol verblijf om één te worden met “moeder natuur”

Ligging: Op het Rajaphrapha meer

Kamers: eenvoudig ingerichte van bamboe of hout gemaakte bungalow met soms enkel een matras, stoel en muskietennet. Voor het toilet en een douche zijn er gedeelde faciliteiten.

Bijzonderheden: Er is overdag geen elektriciteit maar wel olielampen en een generator in de avonduren zodat u, indien gewenst batterijen kunt opladen. Breng uw eigen handdoek mee en een zaklantaarn

Prijzen zijn per persoon en op aanvraag.

Bungalow

Swimming pool

Treehouse

Khao Sok Rainforest Resort

Chew Lan Lake - Floating Lodge/Raft House