Bangkok Explorer 13

Bangkok Explorer 13: Fietstour Bangkok Paradise

Hele dagtour / in internationaal gezelschap / inclusief lunch

Fietsen door traditioneel en groen Bangkok

Tijdens deze ongeveer 8 uur durende fietstocht vermijden we, net als in de kortere fietstochten, zoveel mogelijk de hoofdwegen en maken gebruik van het doolhof aan steegjes en betonnen fietspaden dat Bangkok rijk is en zo uniek maakt t.o.v. andere steden.

U vertrekt om 08.00 uur met de fiets en in ongeveer 45 minuten na de start komen we aan bij een lokale versmarkt waar handelswaar, variërend van gerookte varkenskoppen tot exotische bloemen, is uitgestald. Een stukje verderop zien we de overblijfselen van een fort dat westerse mogendheden, gedurende het koloniale tijdperk, “buiten” hield. We vervolgen de route en stoppen we bij een gouden tempel. We fietsen verder over smalle betonnen paden met zowel links als rechts veel natuurschoon. Een klein stukje verder fietsend, komen we aan bij een idyllisch gelegen restaurant waar we de lunch zullen gebruiken.

Na de lunch liggen boten op ons te wachten. Na een mooie boottocht en daarmee aangekomen in een gebied rijk aan garnalen en viskwekerijen fietsen we in noordelijke richting. Deelnemers zullen het gevoel hebben alsof je honderden kilometers buiten de stad bent. We stoppen bij een klein fabriekje waar de wierookstokjes, die Thaise Boeddhisten in tempels aansteken, gemaakt worden en stoppen bij een typische Thais/Chinese bloemenkwekerij. Rond 16.30 uur eindigt de tour en wordt u teruggebracht naar het door u gereserveerde hotel in Bangkok. Drinkwater, softdrinks en een uitstekende Thaise lunch zijn inbegrepen

Als u van fietsen houdt en natuurliefhebber bent zal deze fiets excursie Bangkok Paradise een onvergetelijke meerwaarde aan uw verblijf in Bangkok geven.

Prijzen zijn per persoon en op aanvraag.