Bestemmingen

Thailand - een exotische cocktail waar uw dromen werkelijkheid worden

Tropisch Thailand, gelegen in het kloppende hart van Zuidoost Azie, is met haar rijke culturele erfenis, weelderige natuurlandschappen en prachtige stranden een land van ongekende afwisseling.

Van de dynamische en moderne metropool Bangkok tot de glorierijke ruines van eeuwenoude steden, van de groene heuvels in het noorden en de nog nagenoeg onontdekte geheimen in het noordoosten tot de exotisch witte zandstranden in het zuiden, van de vele sportieve mogelijkheden tot het met plezier gevulde entertainment, biedt dit koninkrijk een decor dat u zal blijven fascineren.

Wat uw voorkeur ook is, heerlijk ontspannen vertoeven in een van de vele gezellige badplaatsen, het verkennen van jungletrajekten, verbaasd staan over de pracht en praal van de vele tempels of betrokken worden bij het Thaise leven op het platteland, u heeft elke keus tot een vakantie van uw dromen.

Thailands wereldvermaarde kookkunst, haar rijkdom aan winkelgenoegens in zowel moderne warenhuizen als op traditionele markten, haar prachtige hotels en resorts, en haar gehele jaar door uitnodigende zon, beloven een perfect verblijf.

Een oprechte gastvrijheid, tesamen met een glimlachende service, completeren Thailands betoverende gevarieerdheid en geven u een gevoel van thuis zijn en maken uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring.

Waar u ook voor kiest om de schoonheid van Thailand te ervaren, het zal u niet teleurstellen.

De enorme diversiteit van Thailand kan overweldigend zijn en u zult tijdens uw vakantie niet alle attracties kunnen bezoeken. In onze volgende hoofdstukken geven we u een korte beschrijving van onze favoriete bestemmingen en bezienswaardigheden per regio en u zullen helpen bij het plannen van uw perfecte reis


KAART