Over Ons

BEDRIJFSPROFIEL

BURO THAILAND

Buro Thailand is een handelsnaam van Rowaco Asia Travel Co. Ltd, de reis service divisie binnen de Rowaco Group, met het hoofdkantoor in Chiang Mai. Het bedrijf is actief sinds 1992, erkend door de Tourism Authority of Thailand, licentienummer 24/0044 en lid van Association of Thai Travel Agents No. 01670

ONS BEDRIJFSIDEE

Wij zijn een Internationale Reizen Service Onderneming voor inkomend toerisme in Thailand. Wij werken met drie groepen klanten: * individuele reizigers * bedrijven * de reisindustrie.

ONS DOEL

We stellen ons tot doel om een beperkte klantenkring te dienen zodat we werkelijk in staat zijn om een uitstekend, klantgericht product te leveren. Onder Nederlands management met meer dan 30 jaar ervaring in de reisindustrie ontwikkelen en bevorderen wij het toerisme in Thailand.

ONZE STRATEGIE

Om ons doel te bereiken, zien we onze klanten niet als "pax", zoals individuele reizigers maar al te vaak worden genoemd, maar als "gasten". Onze producten worden regelmatig gecontroleerd, onze medewerkers hebben veel ervaring en onze gasten krijgen “waar voor hun geld”.

ONZE PRODUCTEN

We bieden een van de meest uitgebreide en gevarieerde programma's van Thailand, zodat we aan de specifieke behoeften van elke klant kunnen voldoen. Wij kunnen bieden:

* hotel & resort accommodatie

* explorers (excursies van een halve of hele dag)

* actieve en avontuurlijke arrangementen

* mini trips (korte meerdaagse tours inclusief overnachtingen / 2-4 dagen)

* discovery tours (autovakanties met chauffeur en gids / 5-7 dagen)

* panorama tours (complete rondreizen met chauffeur en gids / 10-14 dagen)

* strandvakanties

* programma's op maat - stel je eigen reis samen

ONZE MISSIE

“meer tevreden klanten


We kennen het land en de mensen en kunnen de programma's samenstellen zoals gevraagd door u en/of uw klanten. Ga met ons mee op een exotisch en spannend avontuur door het Koninkrijk.

Geniet van onze website en geniet van Thailand. Neem gerust contact met ons op elk gewenst moment!