Khao Sok avontuur 1

Avontuurlijk Khao Sok 1: Khao Sok Avontuur

3 dagen / 2 nachten (in internationaal gezelschap)

2 overnachtingen in een bungalow

Inbegrepen hoogtepunten:

*Kanotocht of bambooraft Klong Sok rivier *Dagtocht Cheow Lan Lake *Jungle wandeling *Grot bezoek *Khao Sok Rainforest Resort

Dag 1: Khao Lak/Phuket/Krabi/Koh Samui/Surat Thani – Khao Sok National Park

Transfer van uw hotel in Khao Lak, Phuket, Krabi, Koh Samui of vanaf het treinstation in Surat Thani naar het Khao Sok Rainforest Resort, gelegen aan de rand van het Khao Sok National Park. Na de lunch in het riverside restaurant van het resort maakt u een ca. 1-2 uur durende kanotocht of bambooraft op de Klong Sok rivier, langs indrukwekkende rotswanden en door een ‘tunnel’ van dichte jungle. In de avond is uw diner inclusief in het riverside restaurant van het resort. De geheimzinnige junglegeluiden zorgen voor een bijzondere sfeer

Dag 2: Dagtrip Cheow Lan Lake (Rajaphrapha meer)

Na het ontbijt staat een onvergetelijke dagtocht in een internationaal gezelschap naar het sprookjesachtige Cheow Lan meer op het programma. Onder begeleiding van een ervaren gids gaat u per longtailboot het meer verkennen. U bent omgeven door prachtige kalksteenformaties en ruim 100 eilandjes die vanuit het water omhoog rijzen. De lunch wordt geserveerd op één van de drijvende bungalows op het meer. Na de lunch staat er een jungletrekking op het programma. Onder begeleiding van een deskundige gids maakt u een mooie wandeling door een van de laatste stukken origineel regenwoud op de wereld. Tevens kunt u een indrukwekkende grot bewonderen. Vervolgens stapt u weer aan boord van de longtailboot en wordt u teruggebracht naar de pier. Verrvolgens wordt u teruggebracht naar uw resort, waar in de avond uw diner inclusief is.

Dag 3: Khao Sok National Park - Khao Lak/Phuket/Krabi/Surat Thani/Koh Samui

Ontbijt in het resort. U kunt nog wat relaxen in het resort. Aansluitend heeft u een transfer naar uw hotel in Khao Lak, Phuket, Krabi, Koh Samui of het treinstation of de luchthaven van Surat Thani.

Inbegrepen:

- Alle transfers per pick-up truck of airconditioned minivan

-Overnachtingen in het Khao Sok Rainforest Resort op basis van logies/ontbijt

-lunch op dag 1 en 2 ; diner op dag 1 en 2

-begeleiding tijdens de reis door deskundige Engelssprekende chauffeur/ gids

-alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden (tenzij anders vermeld)


WIJZIGINGEN

Soms zijn, als gevolg van plaatselijke omstandigheden - het weer, de conditie van de wegen – kleine wijzigingen in het jungleprogramma noodzakelijk en moet de route, het programma of accommodatie soms worden aangepast of veranderd. De intentie van de tour blijft ten allen tijde gehandhaafd.

Khao Sok Rainforest Resort***

Een kleinschalig laagbouw resort in een weelderig begroeide tropische omgeving.

Ligging: Rustig op slechts 5 minuten lopen van de ingang van het Khao Sok National Park

Faciliteiten: lobby/entree, restaurant met Thaise en Westerse gerechten, tropische tuin, zwembad, massage mogelijkheden, wasserijservice.

Kamers: Alle kamers bij de rivier ( bungalows) en kamers met uitzicht op het zwembad (in 2-verdiepingen tellend gebouw) hebben ruime kamers en zijn voorzien van airconditioning, TV, gratis wifi, minibar, muskietennet, toilet en douche met warm en koud stromend water en een balkon/veranda. Alle in de boom gebouwde Tree Houses zijn ruim opgezet en hebben dezelfde voorzieningen.

Prijzen zijn per persoon en op aanvraag.


Bungalow

Bungalow room

Swimming pool

Khao Sok Rainforest Resort