Discovery reis 6

Discovery reis 6: Parels van het Zuiden

5 dagen / 4 nachten (Van Bangkok naar Koh Samui)

Bangkok - Nachttrein - Khao Sok - Koh Samui

Een avontuurlijke reis voor diegenen die houden van een actieve vakantie en natuurschoon. Vanuit Bangkok reist u comfortabel met de nachttrein naar Surat Thani. In het Khao Sok National Park verblijft u in het regenwoud en u sluit deze reis af op het eiland Koh Samui.

HOOGTEPUNTEN

*Bangkok Fietstocht

*Nachttrein

*Khao Sok Nationaal Park

*Kanoën of raften op de Klong Sok rivier

*Boottocht Cheow Lan meer

Dag 1: Bangkok - Fietstocht - Nachttrein naar Surat Thani

Na een vroeg ontbijt wordt u naar Chinatown gebracht, waar u tijdens een ca. 3 uur durende fietstocht alle facetten van deze authentieke en kleurrijke wijk ontdekt. Met de veerpont steekt u de Chao Phraya rivier over en fietst u ook door de stadswijk Thonburi met de skyline van Bangkok op de achtergrond. Na afloop wordt u terug naar uw hotel gebracht. ‘s Middags heeft u een transfer naar het station voor de slaaptrein naar Surat Thani. U verblijft hier in een 2e klasse rijtuig met airconditioning.

Dag 2: Surat Thani - Khao Sok National Park (ca. 50 km)

In de ochtend komt u aan in Surat Thani en heeft u een transfer naar het Khao Rok Rainforest Resort, gelegen aan de rand van het Khao Sok National Park, één van de indrukwekkendste oerwouden van Zuid-Thailand. Na de lunch volgt een ca. 1-2 uur durende kanotocht of bamboeraft op de Klong Sok rivier en vaart u door een uniek stukje regenwoud. U verblijft 2 nachten in het resort, waar tevens uw diner inclusief is.

Dag 3: Khao Sok National Park

Per longtailboot maakt u een onvergetelijke dagtocht in een internationaal gezelschap over het mooiste meer van Zuidoost Azië, het gigantische Rajaphrapha stuwmeer, met majestueuze rotsformaties die loodrecht uit het water omhoog rijzen. Er wordt geluncht op het meer in een drijvend restaurant. U kunt hier relaxen en zwemmen in het heldere water. Tevens maakt u een jungle wandeling en brengt u een bezoek aan een grot en een drijvende lodge. In de middag vaart u terug naar de pier en rijdt u naar het resort. ‘s Avonds heeft u hier wederom een diner.

Dag 4: Khao Sok National Park - Koh Samui (ca. 90 km)

In de loop van de ochtend heeft u een transfer naar de ferry voor de oversteek naar Koh Samui. U verblijft 1 nacht in een bij het strand gelegen resort.

Dag 5: Koh Samui

Na het ontbijt in uw hotel eindigt deze reis. U kunt ervoor kiezen om deze reis uit te breiden met nog een aantal nachten verblijf op Koh Samui of één van onze vele verlengingsmogelijkheden.

BIJ ONS INBEGREPEN!

*4 overnachtingen

*3 x ontbijt ; 2 x lunch (op dag 2 en 3) ; 2 x diner (op dag 2 en 3)

*Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden

*Vervoer volgens omschrijving

*Begeleiding tijdens het programma door deskundige lokale Engelssprekende gids (dag 2 en 3)

Overnachtingshotels

Plaats - Accommodaties

1 x Nachttrein - 2e klasse slaaptrein Bangkok - Surat Thani

2 x Khao Sok - Khao Sok Rainforest Resort - 3 Stars (3/5)

1 x Koh Samui - Coral Cliff Beach Resort - 3 Stars (3/5)

Prijzen zijn per persoon en op aanvraag.

Klik en zoom om meer van de bovenstaande kaart te zien.

Bangkok - Cycling Tour

Canoeing on the Klong Sok River

Khao Sok NP - Chew Lan Lake

Night train - Bangkok to Surat Thani

Khao Sok Rainforest Resort

Coral Cliff Beach Resort