Chiang Mai - Explorers

Chiang Mai Explorers (halve dag - hele dag - avond tours)

Chiang Mai en haar directe omgeving kent vele boeiende bezienswaardigheden.

We hebben verschillende attracties gerangschikt en bijeengebracht in een aantal zeer gevarieerde thematische tours van een halve of hele dag of avond. Deze explorers worden dagelijks uitgevoerd met een comfortabele auto of minibus, per boot, per fiets, te voet of lokaal vervoer. U wordt bij elke explorer opgehaald bij uw hotel en na afloop van de tour ook weer teruggebracht. Sommige tours worden uitgevoerd in internationaal gezelschap. De tours zijn gemakkelijk te combineren tot een meerdaags arrangement.

Explorers in Chiang Mai en haar directe omgeving

Chiang Mai en haar directe omgeving staan met name bekend om haar pracht van historische tempels, paleizen, tuinen en musea, authentieke en kleurrijke markten, culturele en culinaire belevenissen, de Ping rivier, een indrukwekkende natuur en avontuur rondom Chiang Mai, olifantenparken, authentieke dorpjes en rijstvelden.

Explorers 1, 2, 4 en 6 worden op privé basis uitgevoerd. Explorer 3 en 5 worden uitgevoerd in internationaal gezelschap.

*Chiang Mai Explorer 1: Het symbool van Chiang Mai - hele dagtour / prive tour

*Chiang Mai Explorer 2: Chiang Mai eens anders zien - halve dagtour / prive tour

*Chiang Mai Explorer 3: Ontmoet de Thaise olifant - halve dagtour / in internationaal gezelschap

*Chiang Mai Explorer 4: De Thaise Olifant en Koninklijke Tuin - hele dagtour / prive tour

*Chiang Mai Explorer 5: Thaise Kookcursus - halve of hele dagtour / in internationaal gezelschap

*Chiang Mai Explorer 6: Ban Huai Lan Community - hele dagtour / prive tour

Explorers per fiets in Chiang Mai

Op oer-Hollandse wijze verkent u het kleurrijke Chiang Mai en haar mooie landelijke omgeving. Superleuk om te doen en een goede manier om in contact te komen met 'het echte Thailand'. We hebben drie prachtige fietstochten voor u samengesteld, die zowel individueel als in kleine groepen kunnen worden uitgevoerd, onder begeleiding van Engelssprekende lokale gidsen. Er wordt gefietst op aangepaste mountainbikes met 24 versnellingen. De tours vallen in de categorie soft adventure en zijn geschikt voor mensen met een normale conditie. Een fietshelm wordt gratis verstrekt. Indien gewenst dient u uw eigen fietsbroek en handschoenen mee te nemen. Tijdens het regenseizoen wordt een windjack of lichte poncho aanbevolen. Uw fietstocht vertrekt en eindigt bij uw hotel in Chiang Mai of u wordt opgehaald bij uw hotel in Chiang Mai en aan het einde van de tour teruggebracht. Als uw hotel niet op de route ligt, is een toeslag verschuldigd (op aanvraag).

*Chiang Mai Explorer 7: Fietstour Authentiek Chiang Mai - halve dagtour / privé tour of in internationaal gezelschap

*Chiang Mai Explorer 8: Fietstour Verrassend Thailand - halve dagtour / privé tour of in internationaal gezelschap

*Chiang Mai Explorer 9: Fietstour Cultureel Chiang Mai - hele dagtour / privé of in internationaal gezelschap